Zobrazit přihlášovací formulář

Domácí pekárny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Podmáslový chléb

0.0
Podmáslový chléb

Potřebné ingredience

320 ml podmáslí, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1 lžíce kmínu, 120 g žitné chlebové mouky, 380 g hladké mouky, 1/2 čerstvého droždí

Postup přípravy

Do pekárny dáme podmáslí, olej. ocet, sůl, kmín, mouku. Do mouky uděláme důlek kde dáme lžičku cukru a na to dáme droždí.
Program - základní, velikost 1000 g , střední kůrka

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

keltka 16. 8. 2007, 11:59
http://www.mlyn-korunka.cz/ tady objednávám mouku já :-) a máte až do domu bez práce :-)
babubabu 16. 8. 2007, 11:40
Poradí mi, někdo , prosím, kde se dá sehnat chlebová žitná mouka? Celouzrnou koupím, ale vysloveně chlebouvou žitnou ne. Děkuji.
ivete 18. 8. 2007, 10:44
@babubabu Mě ji manžel kupuje v Ostravě, nebo když má cestu na Slovensko tak přímo ve mlýně Češkův mlýn. Jinak se dá sehnat už i v Tescu a Kauflandu.
belezza 17. 8. 2007, 17:24
@babubabu Chlebovou žitnou jsem koupila v Tescu-Brno.....zkuste se pozeptat u vas v nejblizsim Tescu (K) (K) (K)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie