(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Podmáslový chléb
Potřebné ingredience
320 ml podmáslí, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 1 lžíce kmínu, 120 g žitné chlebové mouky, 380 g hladké mouky, 1/2 čerstvého droždí
Postup přípravy
Do pekárny dáme podmáslí, olej. ocet, sůl, kmín, mouku. Do mouky uděláme důlek kde dáme lžičku cukru a na to dáme droždí.
Program - základní, velikost 1000 g , střední kůrka
Program - základní, velikost 1000 g , střední kůrka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
keltka
(upraveno)
16. 8. 2007, 11:59
http://www.mlyn-korunka.cz/ tady objednávám mouku já a máte až do domu bez práce
babubabu
(upraveno)
16. 8. 2007, 11:40
Poradí mi, někdo , prosím, kde se dá sehnat chlebová žitná mouka? Celouzrnou koupím, ale vysloveně chlebouvou žitnou ne. Děkuji.
ivete
(upraveno)
18. 8. 2007, 10:44
@babubabu
Mě ji manžel kupuje v Ostravě, nebo když má cestu na Slovensko tak přímo ve mlýně Češkův mlýn. Jinak se dá sehnat už i v Tescu a Kauflandu.
belezza
(upraveno)
17. 8. 2007, 17:24
@babubabu
Chlebovou žitnou jsem koupila v Tescu-Brno.....zkuste se pozeptat u vas v nejblizsim Tescu